Over ons

Ons Hageland is dé oudste en één van de meer traditionele clubs in het Leuvens studentenlandschap. Wij herbergen een bonte verzameling van Bourgondiërs, feestgangers en wij zijn allen grote drankliefhebbers. Onze kalender is gevuld met een veelheid aan cantussen, drankspelen, reizen, bierculturele uitstappen en vele andere mooie activiteiten.

De dag van vandaag bestaat onze club uit zo’n 15 kernleden. Daarnaast bestaat er een grote oud-ledenwerking. De laatste 140 jaar hebben veel mensen onze kleuren met fierheid mogen dragen. Binnen de studenten en oud-studenten club is er een zeer grote verscheidenheid op studievlak. Zo zijn er studenten burgerlijk ingenieur, rechten, en nog vele anderen richtingen vertegenwoordigd in de club.

Ons huidige clubcafé is “’t Adtje”. Onze clubavond gaat elke dinsdag van het academiejaar hier door, wij starten omstreeks 20u30. Ons Hageland is lid van de Brabantse Gilde en het Seniorenkonvent Leuven. Hier verbroederen we met andere clubs en leren nog meer mensen kennen.

You must be logged in to post a comment.